De Zeeland Cashback Card voor extra korting


‘Ons Zeeuwen bin zuunig!’, maar dat is juist goed! De Zeeland Cashback Card biedt extra kortingen bij meer dan 1000 aangesloten ondernemers in Nederland. Voor echte Zeeuwen, maar ook voor andere Nederlanders en iedereen die van het prachtige Zeeland houden.

Enige tijd geleden werd de hulp van Growbig ingeroepen om de populariteit van de Zeeland Cashback Card te vergroten. Men was ontevreden over het geringe aantal aanmeldingen en te weinig interesse in zo’n fantastisch concept. Eén van de redenen hiervoor was het ontbreken van een goede website. De freelancers van Growbig zijn aan de slag gegaan en werkten samen met de opdrachtgever èn elkaar om een gelikt grafisch ontwerp te koppelen aan de gebruikersvriendelijke en overzichtelijke nieuwe website. Webdesigners en grafisch ontwerpers werkten samen met tekstschrijvers en fotografen om de ondersteuning te optimaliseren. Aanmelden voor de Zeeland Cashback Card is nog nooit zo snel en simpel geweest.

Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Resultaat in een handomdraai

Met de nieuwe website kunnen liefhebbers van het schitterende landschap in Zeeland genieten van extra voordeel. Zeeuwen zelf lopen al helemaal weg met de Zeeland Cashback Card, die gratis verkrijgbaar is en dus direct kostenbesparend werkt! Ben je zelf ook zo dol op Zeeland? Neem dan maar eens een kijkje op de prachtige nieuwe website van Zeeland Cashback Card. Meld je direct even gratis aan, het levert je voordeel op bij je dagelijkse aankopen!

Volledige opbouw branding

Toen Growbig de opdracht kreeg om de Zeeland Cashback Card in de markt te zetten, was van branding nog geen sprake. Met een collectieve inspanning werd een indrukwekkende teamprestatie geleverd en Growbig bouwde enthousiast het Zeeland Cashback Card merk vanaf de grond op. Promotiemateriaal zoals flyers, banners, balie displays voor vakantiegangers en een prachtige website werden ontworpen en in de praktijk gebracht. Growbig ontzorgde de opdrachtgever en regelde drukwerk, verspreiding en hosting in samenwerking met onze vaste partners.

Terug naar het overzicht