Samen met Growbig voor een nog betere UX


WS Exhaust Systems is the place to be wanneer je op zoek bent naar personalisatie van je auto of motor. Daarnaast zorgen de mannen onder de naam WS Exhaust Systems voor op maat gemaakte in- en uitlaatsystemen.

Met zoveel expertise onder één dak is het natuurlijk zonde om stilletjes in een hoekje op klanten te gaan zitten wachten. Daarom besloten de deskundige automotive specialisten dat zij een beter vindbare website wilden hebben, met een goede user experience. Via de website moest snel en gemakkelijk een offerte aan te vragen zijn en op korte termijn ook producten te bestellen zijn in de webshop.

Website bekijken
Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Automotive op maat, website op maat

De freelance webdesigners van Growbig gingen aan de slag met een CMS website en webshop. Bezoekers van de website kunnen op de vernieuwde website gemakkelijk zien en vinden waar zij naar opzoek zijn en wat WS Exhaust Systems hun te bieden heeft. Het offerte formulier is in een mum van tijd in te vullen en geeft de experts van WS alle informatie die zij nodig hebben voor een prijsopgave op maat. Door deze offerte module is het aantal aanvragen met een grote factor toegenomen.

Sterk staaltje samenwerking

Onze fotograaf heeft een halve dag meegelopen met de mensen van WS. De sfeervolle en perfect aansluitende foto’s geven de sfeer van het bedrijf goed weer en passen naadloos in het webdesign. De website van WS is een sterk staaltje samenwerking tussen webdesigners, copywriters en fotografen die de Growbig formule eer aan doen. Met een keurige Facebook integratie zorgde Growbig dat de bezoeker direct de pagina van WS-Exhaust Systems kan liken en bekijken zonder daarvoor de website te verlaten.

Terug naar het overzicht