Brouwershaven, de mooiste stad aan de Grevelingen


Jaarlijks trekt Brouwershaven duizenden toeristen, waarvan de meesten steeds maar terug blijven komen. Dat is niet voor niets. Brouwershaven is namelijk het mooiste stadje aan het Grevelingenmeer, gelegen tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Voor bezoekers èn bewoners was er nooit duidelijk in kaart gebracht wat hier zoal te doen was. Om de toeristische trekpleister een steuntje in de rug te geven ontstond de wens voor een duidelijke en overzichtelijke website. Ondernemersvereniging Brouwershaven liet er geen gras over groeien en schakelde de helden van Growbig in.

Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Brouwershaven in vogelvlucht

De enthousiaste freelancers van Growbig gingen aan de slag. Met een drone vlogen zij over het pittoreske stadje en maakten te gekke video opnames. De resultaten zijn adembenemend! Brouwershaven.nu zag het licht en werd door de webdesigners van Growbig omgevormd tot een informatiecentrum met een uitnodigende uitstraling. Van bezienswaardigheden tot evenementen en van parkeervoorzieningen tot plekken om te overnachten of dineren. De website dekt de lading volledig. Schitterende foto’s geven de sfeer in het Zeeuwse stadje perfect weer.

Gemeente en toerisme

Ondernemers zijn goed vertegenwoordigd op de website van Brouwershaven. Zo hebben winkels als Bloemenshop Krokus en Spar de Koeijer een mooi plekje en zijn gemeentelijke zaken als het aanvragen van subsidie of vergaderdata eenvoudig te vinden op de nieuwe website. Bezienswaardigheden, horeca en zelfs voorzieningen zoals tandarts en huisartsenpraktijk zijn handig vermeld. Kortom: Brouwershaven.nu stuwt het prachtige stadje naar de toekomst! Ook op Google doen zij goede zaken. Waar eerst werd geklaagd over een pagina 27 ranking, staan zij nu vermeld op plek 3 van Google. Toeristen, bewoners en ondernemers kunnen hierdoor hun hart ophalen met de prachtige website, die de vindbaarheid en aantrekkingskracht van Brouwershaven aanzienlijk vergroot!

Terug naar het overzicht