Jonkers Yachts BV


Als dealer van Linssen Yachts, Jeanneau en Fairline Yachts staat het jonge, dynamische Jonkers Yachts voor absolute topkwaliteit. Met hoogstaande service en vakmanschap zijn liefhebbers van jachten aan het goede adres voor de koop èn verkoop van hun motor- of zeiljacht.

De uitvoerige controles waaraan de vaartuigen worden onderworpen onderstrepen de hoge eis voor kwaliteit die Jonkers Yachts BV nastreeft. Het is dan ook niet vreemd dat de dealer de hulp heeft ingeroepen van VLOTR voor het stimuleren van hun marketing effectiviteit. Met de wens om potentiële klanten en geïnteresseerden de unieke ervaring van een ‘walkthrough’ te geven wist Jonkers Yachts BV dat het beroep op de expertise van de freelancers van VLOTR een goede keuze was.

Wil jij weten wat Vlotr kan beteken op het gebied van video?

Dit betreft een project van de videograven van VLOTR. Onze vaste partner op het gebied van foto- & videografie.

Offerte aanvragen

Een eerste kennismaking

VLOTR Media stuurde twee freelancers op pad om een professionele visuele presentatie te maken. Eén van onze freelance videografen werd vergezeld door een freelance fotograaf om samen een adembenemend resultaat neer te zetten. Opdrachtgever Jonkers Yachts gaf zelfs toestemming om een helikopter in te schakelen. Dat zie je meteen terug in de prachtige beelden! Beide VLOTR freelancers vlogen ongeveer een half uur rond in de helikopter om de jachten vanuit de lucht nog beter in beeld te brengen. Deze eerste kennismaking van Jonkers Yachts met VLOTR was direct naar wens en tevredenheid. De vele positieve reacties van kijkers zorgde ervoor dat er inmiddels al meer dan 10 bootfilms zijn gemaakt in anderhalf jaar. In bijna alle video’s maakten we gebruik van een helikopter om het majestueuze gevoel te grijpen en vast te houden.

Op Yacht naar nieuw enthousiasme

In die eerste video die VLOTR maakte voor Jonkers Yachts BV is het gevoel van vrijheid overgebracht op de kijker. Ook wordt stilgestaan bij de luxe en het comfort die je aantreft in de jachten van Jonkers. Voor zowel doorgewinterde Yacht liefhebbers als toevallige voorbijgangers wekt de video interesse op en geeft de kijker een idee van het weelderige gevoel dat je kunt ervaren op zo’n prachtig vaartuig. Jonkers Yachts BV wordt door VLOTR terecht neergezet als the place to be wanneer je op zoek bent naar een jacht.

Terug naar het overzicht