Groentotaal Jasperse, dé vakman voor uw tuin!


Voor een ervaren hoveniersbedrijf als Groentotaal Jasperse is het van belang dat zij herkenbaar zijn. De hovenier heeft een sterk gegroeid klantenbestand en grote deskundigheid op het gebied van alles wat met groen te maken. Dit mag natuurlijk ook naar voren komen in het logo en de uitstraling van het bedrijf.

Voor een opfrissing van de huisstijl, het logo en het uiterlijk van de werkbussen kwam Groentotaal Jasperse naar Growbig. Voor de creatieve freelancers was dit een leuke klus waar zij direct aan begonnen. Zij ontwikkelden een representatieve en professionele look, waarmee het hoveniersbedrijf gezien mag worden! De bussen werden door Evertse Belettering & Textielbedrukking professioneel en prachtig voorzien van logo en teksten.

Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Uitstraling is alles

Groentotaal Jasperse begrijpt heel goed dat ervaring en vakkundigheid belangrijk zijn. Maar de uitstraling van een onderneming en de manier waarop klanten én potentiële klanten een bedrijf zien tellen ook mee. Een goedlopend hoveniersbedrijf is vaak op de weg, de werkbus staat regelmatig geparkeerd in een woonwijk of bedrijvenpark. Talloze mensen zien dus dagelijks het logo van Groentotaal Jasperse. Met de nieuwe huisstijl werd gezorgd voor herkenbaarheid. Op deze wijze komen naamsbekendheid en mond op mond reclame als vanzelf op gang! Een frisse en professionele huisstijl, gepaard met uitstekend werk van het hoveniersbedrijf, zorgen voor een vruchtbare toekomst voor Groentotaal Jasperse.

Terug naar het overzicht