Grand Opening 2020: Your Surprise


Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari vond het openingsweekend van Your Surprise plaats. De jonge onderneming die zich specialiseert in cadeautjes en verrassingen die aan huis bezorgd worden koos de titel “Grand Opening 2020” om eens lekker veel aandacht te trekken.

Het knalfeest werd dan ook goed aangekleed en groots opgezet. Your Surprise wist dat wanneer je ècht aandacht wilt trekken, je een dynamische video moet maken voor social media platforms als Instagram, Facebook en LinkedIn. En wie kun je het beste om hulp vragen als het om video’s maken gaat?

Wil jij weten wat Vlotr kan beteken op het gebied van video?

Dit betreft een project van de videograven van VLOTR. Onze vaste partner op het gebied van foto- & videografie.

Offerte aanvragen

VLOTR Media

Omdat we graag eerst aandacht wilden trekken voor de Grand Opening 2020 zelf maakten de freelancers van VLOTR een korte teaser als aankondiging. Met prachtige resultaten, want het openingsweekend werd druk bezocht en kon met recht bestempeld worden als Grand Opening! De after movie werd door VLOTR gefilmd tijdens de twee feestelijke dagen en gedeeld op diverse social media platforms. In de film zie je hoeveel plezier iedereen heeft en krijg je een indruk van de grootschalige voorbereiding die vooraf ging aan de Grand Opening 2020. Talloze mensen zagen de video op LinkedIn, Facebook en Instagram, waardoor de website van Your Surprise veel nieuwe bezoekers trok.

Het Wij-gevoel

De enthousiaste gezichten, blije lichaamstaal en hartverwarmende taferelen die in de After Movie te zien zijn onderstrepen dat waar Your Surprise voor staat. Want cadeautjes kopen en verrassen doe je natuurlijk alleen voor mensen waarom je geeft. De video laat duidelijk zien dat Your Surprise geeft om haar klanten en dol is op verrassen. VLOTR pinkt een traantje van geluk weg en kijkt de video nog maar eens opnieuw.

Terug naar het overzicht