GO Triathlon in Brouwersdam 2020


De 2de editie van de GO Triathlon Brouwersdam90 & Kwart Triathlon wordt gehouden op de Brouwersdam. Na de succesvolle eerste editie pakt de organisatie het in 2020 groots aan. Tijdens het sportevenement is plaats voor maar liefst 1200 atleten.

Om te zorgen dat er zoveel mogelijk inschrijvingen van deelnemende atleten komen en zo het sportevenement tot een nog groter succes te maken besloot de organisatie een marketingoffensief in de startblokken te zetten.De organisatoren van de GO Triathlon riepen de hulp in van de experts voor het opzetten van de marketingstrategie die nodig was om het grootse sportevenement te promoten en atleten aan te trekken. De freelancers van VLOTR maakten gebruik van hun expertise om landelijke aandacht te trekken en het enthousiasme goed aan te wakkeren!

Wil jij weten wat Vlotr kan beteken op het gebied van video?

Dit betreft een project van de videograven van VLOTR. Onze vaste partner op het gebied van foto- & videografie.

Offerte aanvragen

VLOTR gaat altijd voor goud

Met een pakkende video teaser waarin een èchte sporter wordt gevolgd tijdens de voorbereiding en training voor de GO triathlon wisten de helden van VLOTR zichtbaarheid te creëren voor de opening van de inschrijving. Het succes van deze video was ongekend! De rauwe emotie in de film zorgde binnen slechts één week voor 80% van alle aanmeldingen. De video is inmiddels meer dan 50.000 keer bekeken op diverse media. Zelf zijn de freelancers van VLOTR ook erg benieuwd naar de 2de editie van GO Triathlon Brouwersdam 2020. Inschrijven als deelnemer is niet meer mogelijk, maar toeschouwers zijn vanzelfsprekend net zo belangrijk!

Overstijg jezelf

De video weerspiegelt het gevoel dat elke sporter kent. De strijd is niet tegen je tegenstander. Je doel is niet onbereikbaar, zelfs als dit even zo lijkt. De helden van VLOTR begrijpen maar al te goed dat sporten draait om het overstijgen van jezelf. Vandaag ben je sterk, morgen ben je nog sterker. Door in de video een echte sporter te volgen en aan het woord te laten wordt een gevoelige snaar geraakt bij iedere ervaringsdeskundige. GO Triathlon Brouwersdam 2020 is de perfecte plek voor Nederlandse atleten om zichzelf te laten gelden. We kunnen haast niet wachten.

Terug naar het overzicht