BAM Infra Funderingstechnieken


Aannemerscombinatie Sassevaart, bestaande uit BAM, DEME en Van Laere NV, bracht de afgelopen jaren 125 nieuwe diepwanden aan bij de bouw van de Nieuwe Sluis bij Terneuzen. De Nieuwe Sluis zorgt ervoor dat de toegang tot de havens van Gent en Terneuzen toekomstbestendig zijn.

Met de 125 diepwanden wordt gezorgd dat men minder hoeft te heien en er dus minder geluidsoverlast zal zijn. Deze funderingswerken zijn gerealiseerd tot 45 meter onder NAP (Normaal Amsterdams Peil). Bam Infra Funderingstechnieken wilde dit grote project graag mooi in beeld brengen om hun specialisatie hierin vast te leggen en de beelden in de toekomst te kunnen gebruiken voor presentaties en een promotiefilm.

Wil jij weten wat Vlotr kan beteken op het gebied van video?

Dit betreft een project van de videograven van VLOTR. Onze vaste partner op het gebied van foto- & videografie.

Offerte aanvragen

Drone videografie

BAM schakelde de experts van VLOTR in om de prestatie van formaat feilloos in beeld te brengen. Eén van de freelance videografen van VLOTR ging samen met een drone piloot naar de bouwlocatie en had slechts 1 filmdag nodig om het gehele diepwand proces in beeld te brengen. Door middel van korte interviews met uitvoerders wordt de kijker geïnformeerd over de werkzaamheden en het proces. Met prachtige beelden uit de lucht, die te danken zijn aan de drone videografie waarom VLOTR bekend staat, wordt de omvang van het project benadrukt. Het eerste schip zal pas in 2022 door de Nieuwe Sluis varen, maar opdrachtgever BAM Infra Funderingstechnieken kan alvast uit de voeten met de snel opgeleverde promotiefilm die de helden van VLOTR kunstig hebben vormgegeven.

Bekijk de video

In een video van ruim 2 minuten wordt de realisatie van het funderingswerk uitvergroot en toegelicht. Compleet voorzien van sfeermuziek, titels en een vlotte bewerking is de video informatief en onderhoudend. De expertise van onze videograaf is duidelijk zichtbaar in de professionele afwerking van de film. Nog belangrijker: de expertise van BAM Infra Funderingswerken wordt benadrukt door de kunde en kennis van de uitvoerders aan het woord. We zijn alvast erg benieuwd naar beelden van De Nieuw Sluis in Terneuzen wanneer deze volledig in gebruik is genomen!

Terug naar het overzicht