Growbig heeft een duidelijk doel!


We willen jullie helpen groeien door met gespecialiseerde freelancers te werken. Met één zelfde missie, jou als ondernemer ontzorgen van a tot z. Door te werken met betrouwbare en vaste freelancers zullen we aan de wens van onze opdrachtgevers blijven voldoen, op kleine en grote schaal om zo samen de mooiste projecten neer te mogen blijven zetten.

Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Doelen bereiken doen we nog altijd samen


Om die doelen te bereiken gebruiken we de individuele kracht van jonge én ervaren ondernemers en bundelen deze krachten tot een ongeëvenaarde teamprestatie. Jonge freelancers krijgen bij ons de kans om ervaring op te doen en doorgewinterde vakmensen maken op hun beurt weer gebruik van de frisse wind die Growbig biedt. Juist door het werken met allerlei verschillende freelancers kunnen we wereldwijde service bieden en altijd de juiste freelancer vinden voor jouw opdracht.

We houden niet van half werk

Mede daardoor hebben we met elkaar besloten om een totaalpakket aan te bieden. Voor ons is het belangrijk dat we onze opdrachtgevers compleet ontzorgen. Om dat te doen hebben we eerst informatie nodig. Informatie over jou en je onderneming, maar misschien nog veel belangrijker: Informatie over je doelgroep. We helpen je om slim contact te leggen met je klanten én potentiële klanten. Om dat te doen bekijken we welke freelancer het meest geschikt is voor de klus. Zo zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van volledige aandacht op maat. We spelen daarmee in op de behoeften van onze internationale opdrachtgevers, die met onze service direct in talloze landen en talen gehoord en gezien worden.

Het team van growbig

Het team van Growbig ontzorgt en creëert de beste content voor bedrijven en instanties op het gebied van promotie en realisatie, op platforms die zich zowel online als offline presenteren. Onze opdrachtgevers vertrouwen op onze expertise in content creatie, zoals wij vertrouwen op de deskundigheid van onze opdrachtgevers. Het draait dus allemaal om samenwerken. Zo werken wij onder andere samen met het team van VLOTR op het gebied van video en storytelling.