Je hebt een vraag, we zijn hier voor jou

Welkom bij de klantenservice van Growbig


Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en Growbig zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Voor onmiddellijke hulp kun je de chatfunctie of de WhatsApp mogelijk gebruiken.

  Mailen

  klantenservice@growbig.nl

  maandag – zaterdag 08:00 – 22:00 uur


  Bellen

  +31 6 48 51 00 81

  maandag – zaterdag 08:00 – 20:00 uur


  Chatten

  Open een chat gesprek

  maandag – zaterdag 08:00 – 22:00 uur

  De meest gestelde vragen

  Na oplevering van de website of webshop krijg je zelf de regie in handen. Op ons CMS systeem word een persoonlijke inlog voor je aangemaakt, deze word inclusief een handleiding naar je opgestuurd. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of de regie liever bij ons laten liggen? We staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen.

  We bespreken samen met jou de mogelijkheden. Welke kleur, vorm of icoon vind je bijvoorbeeld aanspreken en wat vind je totaal niet relevant. Aan de hand van deze informatie gaan wij voor je aan de slag en bepalen we wat bij jou wensen past. Naderhand toch niet helemaal te vrede met ons voorstel? Geen probleem we passen het voor je aan.

  We beschikken over diverse cameras inclusief een drone. We kunnen dus bijna overal en altijd filmen mits de ruimte die we hebben voldoende is en het weer voor de drone gunstig is. Filmen met veel wind of regen doen we liever niet. Dit haalt de kwaliteit van de video naar beneden en geeft grotere kans op schade aan onze producten.

  Dat is per offerte die we doen verschillend. De ene situatie is vaak net anders dan de andere situatie en vergt dan ook een andere offerte opbouw. We zullen alles dat is inbegrepen duidelijk op de offerte vermelden. Ook elementen die we extra kunnen leveren die wellicht voor jou interessant zijn zullen we apart vermelden. Mocht je na het ontvangen van een offerte nog vragen hebben, mail of bel ons gerust dan kunnen we het altijd toelichten.

  In bijna alle gevallen kunnen we voldoen aan de deadlines. We zijn altijd bereid om mee te kijken wat we eventueel kunnen schuiven of waar we ruimte hebben om eventuele deadlines naar voren te halen. Om jou zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen vragen we vooraf altijd naar de deadline die jullie voor ogen hebben. Aan de hand van de deadline en onze planning zoeken we de geschikte freelancer voor jouw project.

  Onze nummers

  KvK-nummer: 64766454
  BTW-nummer: NL218776846B01