Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Breng je online visitekaartje tot leven met een website of webshop.


Hoewel de woordenboek-definitie van webdesign vooral slaat op het vormgeven van websites, bieden wij graag een volledige technische opbouw en ondersteuning van je website of webshop.

Het bouwen van een eigen website is bovendien toegankelijker gemaakt door allerlei platforms en processen die ook je buurvrouw de mogelijkheid geven haar persoonlijke knutsel- en punnikwerkjes op een eigen website te tonen of zelfs aan te bieden. Maar verschil tussen klakkeloos iets aanbieden en het aanspreken van de doelgroep moet er zijn en dus werkt Growbig samen met de meest innovatieve en vooruitstrevende webdesigners, die techniek en design moeiteloos toe kunnen passen om jouw doel te bereiken.

De webshop als nieuwe norm

Vroeger moest je soms dagen-, weken- of maandenlang zoeken naar die ene biografie van David Bowie. Boekwinkel na boekwinkel stelde je teleur en in de bibliotheek greep je steeds mis. Tegenwoordig staan de eerste 10 resultaatpagina’s van zoekmachines propvol met webshops over de hele wereld die jouw gewenste boek op de planken hebben staan. Je kunt vergelijkende onderzoeken doen op basis van prijs, leveringstijd en zelfs reviews van consumenten die jou voorgingen. Je wilt graag dat je eigen webshop voldoet aan de veeleisendheid die consumenten inmiddels hebben opgebouwd door al dit gemak. Winkelwagentjes die de artikelen weken vasthouden, uiteenlopende betalingsmogelijkheden zoals Ideal, Paypal en Creditcard, maar ook overzichtelijkheid en… vindbaarheid! 

Gebruikersvriendelijk en uitnodigend

Of je bedrijf nu tandenborstels verkoopt of bemiddeling en advies aanbiedt, je website is doorgaans één van de eerste uitingen die jouw potentiële klanten tegen komen. Met het juiste design, toegankelijkheid en een perfecte werking zorg je er voor dat je klanten zorgeloos door jouw website kunnen navigeren. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met SEO, een uitnodigende call to action op iedere pagina en de mogelijkheid om achter de schermen in de gaten te houden wat het klikgedrag van je bezoekers is. Al deze dingen en meer kun je overlaten aan de experts die Growbig voor je heeft uitgezocht. Wij ontzorgen jou en je werknemers, zoals beloofd.

Desktop of handheld

E-commerce vindt steeds meer plaats op een smartphone of tablet en minder op desktops of laptops. Procentueel gezien natuurlijk, want het totale internetgebruik blijft maar stijgen. Je website moet dus toegankelijk blijven op een conventionele computer, maar moet ook op de iPhone of het Android-toestel van je klanten goed voor de dag komen. Onze freelancers beheersen PHP, HTML, Flash, JavaScript en allerlei andere programmeertalen, zodat gekozen kan worden voor de vorm die het beste bij je past. Verschillende besturingssystemen en een onderzoek naar je doelgroep horen hier natuurlijk ook bij. 

Terug naar overzicht

Referentie projecten voor webdesign

Om ons beter te leren kennen hebben we enkele referentie projecten voor jou geselecteerd. Zo kun je goed kijken wat wij te bieden hebben en hoe we in jouw bedrijfscultuur passen. Ons aanpassingsvermogen en gedrevenheid zijn een waardevolle aanvulling voor iedere marketingcampagne.