Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Wat betekent video content voor jouw onderneming?


In 2019 bestond maar liefst 80% van àl het webverkeer wereldwijd uit video. Dat is een duizelingwekkend hoog percentage, maar niet ongelooflijk. Het gezegde luid niet voor niks, beeld zegt meer dan 1000 woorden.

De doorklik ratio van mailingen is namelijk gemiddeld 2,5 keer zo groot gebleken wanneer een video is toegevoegd aan een nieuwsbrief of marketing e-mail. Ook de conversie van landingspagina’s stijgt met tot wel 80%.
Kortom: Met een professionele video vergroot je het bereik van je onderneming exponentieel.

Welke mogelijkheden zijn er?

Event video’s tonen je klanten en prospects dat je meer in je mars hebt dan wat zij dagelijks van je zien door je activiteiten of stand tijdens beurzen en evenementen op spectaculaire wijze te tonen. Het voorstellen van je bedrijf, haar werknemers en de unieke aard van je onderneming wordt een makkie met je eigen bedrijfsvideo! Verder heb je nog promotievideo’s, brandmaking, video-handleidingen en professionele vlogs.

Drone videografie

De freelancers van Growbig zijn gespecialiseerd in het maken van video’s met een drone. Met deze moderne manier van filmen kun je je klanten en bezoekers beelden laten zien die zij nog nooit hebben gezien. Perspectieven die onhaalbaar zijn voor de meeste mensen geven een andere kijk op de wereld. Drone videografie is indrukwekkend en voegt iets unieks toe aan de uitstraling van je bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden of vertel ons jouw idee!

Animaties en explanimation

Hoe vaak wordt je aandacht niet getrokken door een animatiefilmpje in de hoek van je gezichtsveld? De felle kleuren en simpele structuur spreken je hersenen aan op een heel ander niveau en prikkelen je zintuigen. Dit is precies de reden dat steeds meer bedrijven beginnen met reclame en de uitleg van producten en diensten via een animatiefilmpje. Soms grappig, vaak informatief, maar altijd simpel en toegankelijk. Vergeet ingewikkelde en onduidelijke handleidingen bij je producten. Video handleidingen zijn de toekomst en zorgen ervoor dat iedereen jouw producten of diensten sneller begrijpt.

Laat zien wie je bent aan een groter publiek

Professioneel ogende video’s zijn niet alleen weggelegd voor bedrijven, maar ook toegankelijk voor particulieren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan trouwvideo’s, social video of zelfs vakantiefilms. Ook bands en sportverenigingen kunnen het aanzien vergroten door videoclips en promotiefilms te laten maken. Growbig adviseert en ontzorgt, dus maak snel een afspraak om jouw onderneming te bespreken.

Terug naar overzicht

Referentie projecten voor videografie

Om ons beter te leren kennen hebben we enkele referentie projecten voor jou geselecteerd. Zo kun je goed kijken wat wij te bieden hebben en hoe we in jouw bedrijfscultuur passen. Bovenstaande videos zijn origineel onderdeel van VLOTR. Op het gebied van videografie werken wij samen met VLOTR, dit is puur een impressie van de mogelijkheden.