Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Ons bereik wordt groter en de wereld steeds kleiner mede door social media


Als we instant messengers als AIM en MSN even niet meetellen, maken we sinds 2002 gebruik van social media. In dat jaar werd de sociale netwerk site Friendster geïntroduceerd.

Het netwerk werd gebruikt om evenementen, bands en hobbies te promoten en groeide zelfs uit tot een soort dating netwerk. Qua gebruikersaantallen kon het niet tippen aan de enorme online communities die we tegenwoordig kennen. Maar met de komst van Myspace, LinkedIn, Flickr, Hyves, Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram heeft de gemiddelde Nederlander op dit moment maar liefst 25 Social Media accounts! De mogelijkheden zijn inmiddels eindeloos. Geen hobby is te curieus en geen nichemarkt te klein om een eigen community pagina in te nemen. Op social media netwerken is over elk onderwerp iets te vinden. De negatieve kanten van social media kennen we nu wel. Maar de positieve kanten bieden veel perspectief bij het uitbouwen van jouw merk. Bereik de hele wereld met één goed doordachte post!

Waar is je doelgroep te vinden?

Dat is eigenlijk de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen. Maar hoe kom je daar achter? Het antwoord is eigenlijk heel simpel; Vraag het aan de experts van Growbig. Uitgebreide marketingonderzoeken gaan vooraf aan iedere succesvolle onderneming. Dus waarom niet de jouwe? Het ontzorgen begint direct wanneer je Growbig contacteert. We verdiepen ons in je bedrijfscultuur en ontwikkelen samen met jou een marketingstrategie die een nog grotere groep klanten bereikt en meer leads genereert. Daarnaast zorgen we voor de nodige spreiding, want we gaan er van uit dat je klanten naast een Instagram account ook Twitter, Facebook en LinkedIn hebben. 25 accounts per Nederlander, weet je nog?

Facebook, Instagram en YouTube

Op zoek gaan naar het populairste social media platform brengt je al snel bij Facebook. Maar de grootste is niet altijd de beste voor jouw onderneming. Jongeren kiezen bijvoorbeeld massaal voor Instagram, Snapchat en YouTube. Twitter is een platform dat vooral in het buitenland populair blijkt te zijn bij particulieren en wordt in Nederland meer gebruikt door B2B gerichte bedrijven. Kortom: Voor een complete en gerichte marketingcampagne zul je je aandacht moeten verdelen. En wie heeft daar tijd voor? Een vaste kracht aannemen om al die accounts in de gaten te houden is doorgaans kostbaar en kan betekenen dat je fulltime werknemer de helft van de week zit duimen te draaien. De beste oplossing is natuurlijk een freelancer die getraind is in het beheer van diverse accounts en je alleen iets kost wanneer je hem werk geeft.

Social media beheer

Experts op het gebied van promotie, user generated content, SEO en de beheersing van populaire en minder populaire platforms. Door slim samen te werken met Google en Bing en een communicatielijn met zowel onze marketingexperts als jouw eigen werknemers, wordt voor je onderneming een strategie op poten gezet. Vragen worden beantwoord of door gekoppeld en je branding krijgt een flinke steun in de rug. Met de juiste hashtags en slim uitgekiende tijdstippen om te posten vergroten we je bereik. Door te werken met een SEO copywriter die zorgt voor informatieve blogs, kan je social media beheer bovendien een grote volging opleveren van oprecht geïnteresseerden.

Terug naar overzicht

Referentie projecten voor social media

Om ons beter te leren kennen hebben we enkele referentie projecten voor jou geselecteerd. Zo kun je goed kijken wat wij te bieden hebben en hoe we in jouw bedrijfscultuur passen. Ons aanpassingsvermogen en gedrevenheid zijn een waardevolle aanvulling voor iedere marketingcampagne.