Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Welke soort webhosting past bij jouw onderneming?


We hebben daarvoor een vaste partner waarmee we zaken doen. Zij hebben elke hosting ingericht, speciaal voor jou Wordpress based website voor een optimale prestatie. Dit scheelt jou veel uitzoekwerk en hiermee voldoen we dus aan ons hoofddoel: Jou ontzorgen!

De mogelijkheden voor webhosting zijn namelijk breder dan je denkt. Heb je bijvoorbeeld meerdere websites, dan kun je kiezen voor shared hosting. Hierbij worden verschillende sites op dezelfde server gezet. Het nadeel hiervan is dat de ene website de andere kan laten crashen. Bijvoorbeeld als je een ingewikkelde webshop hebt. Met een Virtual Private Server (VPS) kan dit worden opgelost. Daarnaast heb je nog Cloud hosting, waarin geclusterde servers een grote schaalbaarheid creëren. Managed hosting, dedicated hosting of Reseller hosting. Eigenlijk zijn er teveel mogelijkheden om ze allemaal op te sommen. Maar Growbig heeft de oplossing al voor jou in huis. Wanneer je (onder andere) je webdesign aan ons overlaat, kunnen wij automatisch voor je zorgen dat we de beste webhosting voor je uitkiezen. Eventueel met varnich cache en CDN (voor de optimalisatie). Wij helpen jou met ontzorgen.

Hosting zonder webdesign

Aangezien Growbig de hosting uitbesteed aan de experts, verzorgen wij geen webhosting zonder webdesign. Je kunt het dus eigenlijk zien als een extra service van ons. Onze core business blijft het zoeken van freelancers die het beste aansluiten op jouw wensen. Grafisch ontwerpers, webdesigners, foto- en videografen en copywriters. Omdat we zoveel waarde hechten aan het ontzorgen van onze opdrachtgevers, bieden we modulair extra diensten aan in de vorm van adverteren, drukwerk en het verspreiden hiervan en natuurlijk webhosting. Was je uitsluitend op zoek naar een webhost en ben je per ongeluk op deze pagina terecht gekomen? Neem even contact met ons op. Misschien kunnen we je adviseren of doorverwijzen. We zijn nooit te druk om te helpen!

Samenwerken maakt alles makkelijker

Daar staan we voor! Een team behaalt resultaten die voor het individu onhaalbaar zijn. Growbig werkt nauw samen met freelancers in uiteenlopende vakgebieden die lokaal en internationaal werken. Daarmee hebben wij ogen en oren in diverse markten over de hele wereld. Een samenwerking met Growbig geeft je dus automatisch toegang tot een hoop informatie en zoals je weet: Informatie is macht! Bel of e-mail ons voor een afspraak, zodat we je kunnen informeren en ontzorgen.

Terug naar overzicht