Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Breng je bedrijf in beeld doormiddel van fotografie


Fotografie bestaat al sinds het begin van de 19de eeuw. Na allerlei ontwikkelingen werd in 1981 het eerste digitale fototoestel op de markt gebracht. Vanaf dat moment werd de kwaliteit van, maar ook de eisen aan fotografie steeds hoger.

Inmiddels heeft iedereen een smartphone met het nodige aantal megapixels en zelfs opzetbare lenzen voor de selfies die op Instagram worden gepost. Lollige filtertjes hier en daar zorgden met name in de afgelopen jaren voor talloze zelfbenoemde hobbyfotografen. Toch is fotografie nog steeds een heel serieus vak en kent vele specialismes en ook wereldberoemde sterren, zoals Anton Corbijn of Rommert Boonstra!

Bij Growbig hebben we ervoor gekozen om te werken met rijzende sterren. Enthousiaste, creatieve en gretige fotografen die naast hun eigen specialisme ook bedreven zijn in het maken van foto’s in de stijl die jij nodig hebt.

Onderscheid jezelf met professionele bedrijfsfoto’s

Iedereen begrijpt hoe Google werkt en hoe je via internet gratis aan prachtige foto’s kunt komen. Het nadeel van deze foto’s is in de eerste plaats de beperkte resolutie, maar ook de aanwezigheid van ongewenste watermerken. Dat is eigenlijk ook logisch, want de fotograaf die jouw prachtige foto heeft gemaakt moet net als jij zijn brood verdienen. De groenteboer om de hoek geeft zijn spinazie immers ook niet gratis weg. Vanzelfsprekend komt er copyright kijken bij iedere foto die je van internet plukt. Dat betekent dus dat je eigenlijk diefstal pleegt wanneer je zonder toestemming van de fotograaf een foto op je website of social media accounts plaatst. Om dit te voorkomen en te genieten van allerlei voordelen zoals resolutie en zelfs inspraak, kun je bij Growbig rekenen op professionele fotografen met een breed portfolio. Zo laat je met jouw website zien dat je je onderscheidt van de rest. Niet alleen met de foto’s, maar ook met je eigen werkzaamheden.

Productfoto’s en reclamefotografie

Je hebt vast weleens in de snackbar staan kijken naar een heerlijk broodje. Die zag er op de foto zo smakelijk uit dat je het broodje wel moest bestellen. Maar het broodje dat je kreeg leek in de verste verte niet op die smakelijke foto. Het blaadje sla is minder groen, de tomaat is veel te klein en het broodje zelf is droog en keihard. Productfoto’s moeten een waarheidsgetrouwe weerspiegeling zijn van het product dat je daadwerkelijk aan je klant presenteert. Het alternatief is een ontevreden klant, die misschien nooit meer terug zal komen naar jouw webshop of winkel. Grauwe of vergeelde foto’s die je 17 jaar geleden met een wegwerptoestel maakte geven de klant evenmin een goed beeld van de hoogstaande artikelen die jij aanbiedt. De helden van Growbig weten precies hoe ze met belichting en perspectief moeten zorgen dat jouw product waarheidsgetrouw en toch aantrekkelijk op de foto komt. Onze freelancers beschikken over de beste apparatuur en een flinke dosis ervaring en kennis.

Leg je event vast met een prikkelende reportage

Het voetbaltoernooi dat je vereniging organiseerde. De vakbeurs waarop je met die prachtige stand zoveel leads genereerde. De modeshow die jouw boetiek heeft gehost. Je bruiloft, waarvan je de herinneringen eeuwig wilt koesteren. Foto’s die gemaakt zijn door een gespecialiseerde fotograaf zorgen ervoor dat het moment wordt vastgelegd. Voor eeuwig! Of in ieder geval zolang als jij ze nodig hebt of kunt gebruiken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor evenementen waar je zelf niet bij kunt zijn, maar wel wilt vastleggen voor je website, blog of met het doel om reclame te maken. Denk aan natuurfotografie, concertregistraties, portretfoto’s of technische foto’s.De freelancers van Growbig ontzorgen en denken met je mee.

Terug naar overzicht

Referentie projecten voor fotografie

Om ons beter te leren kennen hebben we enkele referentie projecten voor jou geselecteerd. Zo kun je goed kijken wat wij te bieden hebben en hoe we in jouw bedrijfscultuur passen. Ons aanpassingsvermogen en gedrevenheid zijn een waardevolle aanvulling voor iedere marketingcampagne.