Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Zorgeloos vertrouwen op Growbig, inclusief drukwerk


Sinds de uitvinding van de boekdrukkunst is deze door de jaren heen gemoderniseerd en geperfectioneerd. Tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van een drukpers, die de drukker in staat stelt om grote aantallen documenten in korte tijd te bedrukken.

Drukwerk is tegenwoordig een verzamelnaam voor bedrukt papier zoals folders, brochures, boeken en grafische producten. Maar daarmee is niet alles gezegd. Er zijn veel verschillende papiersoorten, ontwerp mogelijkheden en technieken mogelijk. Growbig is op zoek gegaan naar de beste drukkers in Nederland en het buitenland om onze opdrachtgevers een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Hoewel wij drukwerk niet beschouwen als deel van onze corebusiness, zien wij het meer als een service om onze klanten van A tot Z te kunnen helpen. Zoals we eerder hebben uitgelegd willen we onze opdrachtgevers graag ontzorgen. Dat betekent niets minder dan dat wij zoveel mogelijk werk en onderzoek bij jou uit handen willen nemen. We maken daarom gebruik van vaste drukkers waarop wij kunnen rekenen.

Breed scala aan mogelijkheden

We hebben al een tipje van de sluier opgelicht, maar willen graag benadrukken dat er veel mogelijk is. Bij ons, maar ook bij de freelancers en bedrijven met wie Growbig nauw samenwerkt. Naast het reclamedrukwerk zoals roll up banners, posters, flyers, brochures en folders, kunnen we ook denken aan visitekaartjes, menukaarten, placemats, event materiaal en briefpapier. Zoals bij iedere service die Growbig je biedt, vinden we het vooral belangrijk dat jij op de beste manier contact kan leggen met je doelgroep. Daarmee bedoelen we je klanten, maar ook prospects en leads. We helpen je met een marketingstrategie en zorgen ervoor dat je al je marketing gerelateerde zaken onder hetzelfde dak kunt regelen.

Wat moet je dan zelf nog doen?

Niet zoveel eigenlijk. Maar we moeten nog wel even praten over wat je precies wilt en waar je onderneming of instelling voor staat. Vervolgens geven we desgewenst advies en brengen we je in contact met de juiste freelancers die met hun ervaring en kennis gaan zorgen dat jouw bedrijf komt waar het hoort te zijn: Aan de top. De eerste stap ligt bij jou, maar vanaf dat moment ontzorgen we je zodat je tijd kunt besteden aan datgene wat echt telt. Jouw bedrijf.

Terug naar overzicht