Ik zoek hulp bij...

Of het nu gaat om een nieuwe website, het promoten van je bedrijf op video of het huis-aan-huis verspreiden van jou reclame folders. Bij Growbig bieden we het totale pakket.

Webdesign
Grafisch ontwerp
Fotografie
Videografie
Wil jij ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur na de aanvraag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?


We kunnen je helpen met alle marketing gerelateerde activiteiten die je kunt bedenken. Misschien zelfs wel een aantal diensten waaraan je nog niet hebt gedacht. Om het gemakkelijk te maken zetten we ze allemaal voor je op een rij.

Uiteindelijk gaan we voor jou aan de slag met alle middelen die we hebben. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een grafisch vormgever en een ervaren videograaf. Samenwerking zorgt ervoor dat een team tot resultaten kan komen die voor een individu onhaalbaar zijn.

Webdesign

Je website of webshop is erg belangrijk. Natuurlijk zorgen social media voor de nodige geïnteresseerden en mogelijke klandizie. Maar de eigen website is het kenniscentrum van jouw onderneming. Je laat zien dat je serieus bent en hebt nagedacht over wat je te bieden hebt. Een volledige website, of slechts one page. Denk ook aan blogs, E-commerce of een forum voor user generated content. Geen zorgen, je hoeft het niet zelf te doen! Growbig heeft webdesigners met ervaring en het vermogen om jouw digitale wensen realiteit te maken.

Lees meer

Grafisch vormgeving

De uitstraling van je bedrijf is meer dan alleen de naam of wat je doet. Het gaat ook om de kleuren, je logo, het lettertype op je website. Die zorgen voor het juiste gevoel bij je klant. Onze grafisch vormgevers zijn zowel jong en fris, als ervaren en wijs. Dat betekent dat je bij Growbig kunt rekenen op vormgevers die jouw stijl en bedrijfscultuur perfect kunnen omzetten naar een visueel eindresultaat. Je kunt dan denken aan de eigen website, reclamemateriaal, maar ook dagelijkse gebruiksartikelen en je eigen huisstijl.

Lees meer

Social media beheer

Naast conventionele marketing moet tegenwoordig ook rekening gehouden worden met social media marketing. Een vak apart! Maar geen struikelblok voor het Growbig team, die ook voor het beheer van jouw social media accounts de juiste helden in huis heeft. In samenwerking met de andere VLOTR freelancers (zoals grafisch vormgevers, foto- en videografen) kunnen de online marketeers zorgen dat jouw social media accounts volgers, user generated content en bruikbare leads opleveren. Of je doelgroep nu te vinden is op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest. Growbig heeft de juiste freelancers in huis.

Lees meer

Fotografie

De freelance fotografen die aangesloten zijn bij Growbig zijn zorgvuldig geselecteerd, om een optimale kwaliteit te garanderen. Een specialist in natuurfotografie is namelijk niet vanzelfsprekend een expert op het gebied van bedrijfsfoto’s of portretfotografie. Afhankelijk van wat jij nodig hebt zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plek. Zo kun je rekenen op expertise en een flinke dosis ervaring. Er is geen betere manier om uniek te zijn dan met je eigen foto’s, die exact weerspiegelen waar jij voor staat.

Lees meer

Videografie

Bij Growbig specialiseren we ons in het maken van films. Je moet dat heel breed zien, want film is een krachtig medium. Een bedrijfsvideo is heel anders dan een promotievideo. De toon van een video op social media wijkt sterk af van een video met brandmaking als doel. Om de juiste stijl en insteek te vinden gaat onze videograaf met jou in gesprek. Vervolgens kies je in overleg met Growbig de juiste vorm en gaan onze freelancers voor je aan de slag. Vraag ons naar de mogelijkheden en vertel vooral wat het is dat jij wilt!

Lees meer

Of ben je opzoek naar...

Social media
Hosting
Teksten
Drukwerk
Advertenties
Verspreiding